GRANDOMINO – Candomino-perheen uusin jäsen

Esko Kallio, kuoronjohtaja

grandomino_juliste_A4

Candominon konserteissa viime aikoina käyneille ei liene enää mikään uutinen, että kuoromme on laajentunut monipuoliseksi kokonaisuudeksi; tänä vuonna 5-vuotissyntymäpäiviään viettävän CandoMinin lisäksi joukkoon ovat tulleet mukaan niin kuorokerho kuin CandoMinin valmennuskuorokin. Viimevuotisissa Candominon 50-vuotisjuhlissa taas esiintyi Candomino-alumneista ja nykykuorosta muodostettu joukko, joka soi niin vaivattoman yhtenäisesti, että moni lavalla olleista jäi pohtimaan että tällä porukalla olisi mukavaa laulaa yhdessä toistekin. Ja tänä syksynä, 27.10., vajaa vuosi tuon juhlan jälkeen, saamme esitellä teille Grandominon – nykykuoron ja entisten kuorolaistemme suuren ja kauniin yhteenliittymän!

Toisin kuin muut Candomino-kuoroperheen kuoroista, Grandomino ei harjoittele säännöllisesti, vaan se kootaan silloin tällöin erilaisia konserttikokonaisuuksia ajatellen, ja vaihtelevin kokoonpanoin. Tulevassa Grandomino-konsertissa kuullaan teoksia, joille Grandominon suuri ja kaunis sointi mielestäni tekee hienosti oikeutta. Olen tässä debyytissä lisäksi halunnut nostaa esiin mieskuoroamme: useampaa polvea tenoreita ja bassoja, joiden kanssa olemme stemmiksissä vuosien mittaan hioneet yhdessä laulamisen ja kuuntelemisen taitoja.

Grandomino-konsertti Espoon tuomiokirkossa 27.10. klo 18. Konsertissa kuullaan musiikkia Johann Sebastian Bachilta, Alfred Schnittkeltä, Toivo Kuulalta, Felix Mendelssohnilta ja Leevi Madetojalta. Mukana myös Espoon barokin yhtye. Liput ennakkoon candomino.fi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s